Avaliações de Chinees afhaalcentrum Ni Hao Deventer

Avaliações recentes

5.0
René
Ontem

De maaltijden van Ni Hao zijn super! De bezorging is fantastisch. Het is me al heel vaak gebeurd dat er een bezorgtijd word aangegeven van 30 minuten en dan staan ze al met 20 minuten voor de deur. Het lijkt wel of ze een helderziende in de familie hebben die precies weet wat en wanneer ik iets ga bestellen. En de koks vliegen volgens mij letterlijk als een superman/vrouw door de keuken, gezien de snelheid waarmee de maaltijden bereid worden. Echt top !

Ben
28 dezembro 2022

Het zou handig zijn als tijdens het bestellen ook een datum kan worden aangegeven en niet alleen een tijdstip. Heb afgelopen zaterdag besteld voor levering op 2e Kerstdag maar kon de datum voor levering alleen maar aangeven in het veld "Opmerking".

A. Poortstra
26 dezembro 2022

Keurig op tijd, erg lekker gegeten

Miranda
19 dezembro 2022
Willem R.
13 dezembro 2022
Aksu
30 novembro 2022

Goed eten! Vriendelijke bezorgster. Het was alleen jammer dat wij 3 kip loempia’s hadden besteld en 1 normale maar dat alle 4 met kip was. Wij zaten nog te twijfelen om even te bellen maar omdat wij eters hadden voor een verjaardag is dat niet gedaan. Dit zou weer tijd kosten en niet zo gezellig zijn. Misschien dat het restaurant de volgende keer beter op kan letten. Normaal erg tevreden!

Kooijmqn
26 novembro 2022

Zoals gewoonlijk weer lekker gegeten. Snelle bezorging.

S.Bosman
19 novembro 2022

Heel erg lekker eten. Bezorging was perfect op tijd. Jammer dat ze de komkommer waren vergeten, maar dat hebben ze goed gemaakt.

Tess
14 novembro 2022

Heel erg lekker eten! Er was wat vergeten tijdens de bestelling dus er is gelijk gebeld en het werd zo snel mogelijk naar ons gebracht.

Edwin
11 novembro 2022

Super lekker

G.Jansen
9 novembro 2022

Nou het is altijd goed voor elkaar en smaakt ook nog eens zeer lekker goede nette verzorging en makkelijk online bestelling prima gewoon

Marjon Kramer
2 novembro 2022
Overbeek
27 outubro 2022

Lekker, warm en snel geleverd. Klein puntje: wanneer we alles vega bestellen mag de ham bovenop de nasi achterwege blijven. Maar overall erg smakelijk!

Karin Van de Westelaken
23 outubro 2022

We kregen echt waar voor ons geld! Grote hoeveelheden heerlijk eten!

jacqueline van santen
21 outubro 2022

echt lekker een top chinees

John
1 outubro 2022

Helaas is deze bestelling niet goed verlopen. Ik had bami besteld maar er is nasi geleverd. Ik heb het wel gebruikt maar ik ben wel erg teleurgesteld. De kwaliteit van het eten was wel goed. Ook de bezorging was netjes op tijd.

Oort
26 setembro 2022
Theo
18 setembro 2022
Harry
18 setembro 2022

Prima eten tegen een prima prijs.

Gruben
12 setembro 2022

Het was de eerste keer dat ik bij jullie eten bestellen ,,sorry het was nassie rames wat niet op Nassie Rames leek de rijs was prima klein bakje voor 1 persoon, de kippepoot was zo groot dat er geen deksel op kon dreef in de saus sorry vond het 1 prutje het was de zoetzure saus en saté en saus waren door elkaar dat kan toch niet,,dat mag wel wat netter ,,de prijs tja was goed Denk dat jullie beter wat duurder kunnen maken en een betere kwaliteit kunnen leveren,zeg het eerlijk .

Overbeek
10 setembro 2022

Snel geleverd ( na 40m na bestellen) en nog op de fiets ook!! Super sportief en gezond. Eten lekker en warm!! Top

Krystian
7 setembro 2022

Fantastic taste, quick delivery, amazing price.

Miranda
12 agosto 2022

Was weer erg lekker die loempia met babi pangang. Extra vlees besteld, was echt veel!!

Walda
29 julho 2022

Wederom heerlijk gegeten!

Anno
17 julho 2022

Was super!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paul van Tongeren
15 julho 2022

Snel en makkelijk online te bestellen tegen aantrekkelijke prijs en bovenal: smaakt prima.

RK
11 julho 2022

Heerlijk gegeten voor een goeie prijs :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk Veldman
8 julho 2022

Kwaliteit net als we gewent zijn echt lekker

Steef
25 junho 2022

Zoals gewoonlijk weer heel heerlijk, alleen jammer dat je geen spaarprogramma meer hebt

Martijn
20 junho 2022

Heerlijk eten, snel klaar. Typisch gerechten zoals wij ze onder de Chinese keuken verstaan.

Geert Jansen
19 maio 2022

Was alles weer prima en heerlijk

Oort
15 maio 2022
Amber
6 maio 2022

Eten was lekker, alleen de loempia was iets aangebrand. Verder helemaal prima!

Carla
5 maio 2022

Wéér lekker gegeten, bedankt Ni Hao

Miranda
3 maio 2022

Weer heerlijk gegeten. Alles was goed warm!

Oort
29 abril 2022
Henk Veldman
18 abril 2022

Ga zo door. Geen verbetering mogelijk

MF
1 abril 2022

Perfect!

bob speelberg
27 março 2022

was voor ons de eerste keer prima doen we vaker

Carla
22 março 2022

Smakelijk gegeten! Prima bezorging, voor herhaling vatbaar! Bedankt

Steef
20 março 2022
Jans
12 março 2022

Helaas was alles zo goed als afgekoeld en was de Kwaliteit van de ingrediënten van zeer lage kwaliteit. Hebben 3/4 weg moeten gooien. Ook een groot minpunt is dat alles in plastic is verpakt. Conclusie: eten moet 2 keer worden verwarmd, verpakt in niet recyclebaar plastic, Kwaliteit van eten was te laag.

MF
10 março 2022

Erg snel bezorgd en het eten was perfect!

Aaron
6 março 2022
Koen
25 fevereiro 2022

Zeer lekker gegeten en bestelling gebracht door een aardige bezorgster. Zeker een aanrader en wij bestellen hier graag weer!

Geert Jansen
24 fevereiro 2022

weer netjes alles verzorgd geen opmerkingen eten smaakte heerlijk

Paul
19 fevereiro 2022

Menu’s van €7,50 genomen. Prima en lage prijs. Menukaart beetje lang en daardoor ietwat onoverzichtelijk.

Miranda
17 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten! Prima warm!

Jo Korver
13 fevereiro 2022

Het eten was prima en niets op aan te merken. Het enige wat ik wil melden is dat mijn zoon en ik buikloop hebben gehad na het eten. Mijn echtgenote / schoondochter en beide kleinkinderen hebben nergens last van gehad. Het kan toeval geweest zijn dat mijn zoon en ik de buikloop hebben gehad. Verder complimenten voor de kwaliteit van het eten. Groeten Jo Körver

Henk Veldman
10 fevereiro 2022

Zoals gewoonlijk prima eten en heel snel en vriendelijk bezorgd door de eigenaresse zelf. SUPER

Steef
5 fevereiro 2022
Bianca roddeman
16 janeiro 2022

Ik had erbij gezet geen saus over het vlees was wel gedaan niet blij mee

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Chinees afhaalcentrum Ni Hao

Beste mevrouw Roddeman, Onze excuses dat dat is gebeurd. We proberen altijd ons best te doen om aan onze klanten hun wensen na te komen. Helaas kan het weleens voorkomen dat we dingen over het hoofd zien… Mocht het aanpassingen zijn van het gerecht dat heel belangrijk is, zoals allergieën, dan bent u altijd welkom om ons te bellen voor de zekerheid. We hopen u weer terug te zien!

Jolanda
2 janeiro 2021

Wederom mijn complimenten het eten was heerlijk en de bezorging was ook heel goed en erg vriendelijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeannette ten Tije
1 janeiro 2021

Heerlijk gegeten, als altijd en erg vriendelijke bezorgster

Hetty Minkjan
28 dezembro 2021

Lekker eten, goede bezorging

N
27 dezembro 2021
J beuving
27 dezembro 2021

Het eten was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Truus jansen
23 dezembro 2021

Alles was prima zoals altijd

Jan Jaap Lems
1 dezembro 2021

Heerlijk eten, maar dan nog een beetje beter dan bij de concurrentie. Veel keuze!

Jeannette ten Tije
26 novembro 2021

Vriendelijke bezorgster en heerlijk eten

Truus jansen
24 novembro 2021

Nou vind het hellemaal prima alles is perfect

Miranda
14 novembro 2021
Bianca.roddeman
10 novembro 2021
geert jansen
21 outubro 2021

nou eerste keer via app gedaan maar mijn complimenten alles was prima voor elkaar

Willem
23 setembro 2021
Hans Sterling
6 setembro 2021

Heel lekker. Voor herhaling vatbaar.

Miranda
5 setembro 2021

Heerlijk gegeten en alles lekker warm. Ze waren zelfs een kwartier eerder dan de mail zei.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gonny Bosman
4 setembro 2021

We hadden een menu met babi pangang en foe yong hai. Was heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar.

Jan Emens
30 agosto 2021

Ach loempia was geen loempia zoals ik wenste. Aardige bezorgster. Babi was goed site was niet eenvoudig voor mij.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John
29 agosto 2021

Het smaakte goed en keurig op tijd bezorgd.

Willem
23 agosto 2021

Het eten was zeer snel bezorgd en van hele goeie kwaliteit. Lekker gegeten..

Yolanda Beumer
21 agosto 2021

Heerlijk eten voor een fijne prijs. Top!!!!!!!

Kees
17 agosto 2021

Was prima, was snel. We hebben nog wat voor de lunch over. De foe yong hai was geweldig. De gado gado was ook goed, maar m'n vriendin wilde er meer satésaus bij. Mijn moeder vond dat ik de tjap tjoy moest benoemen als zalig. Aanrader als verjaardagsvoer!

Van Riemsdijk
12 agosto 2021

Ruime porties, goed en smakelijk voor een alleszins redelijke prijs. Wij komen hier beslist vaker.

Anoniem
13 julho 2021

Snel bezorgd en het was heerlijk.

Ganzevles
5 junho 2021

De loempia's waren zacht en slap omdat de zak dicht was en geen luchtgaten in zaten. De rest was heerlijk!

Reacção a Chinees afhaalcentrum Ni Hao

Beste mevrouw Ganzevles, Dankuwel voor de beoordeling! We zullen ons best doen om met deze feedback ons gerecht te verbeteren.

Dinklo
4 junho 2021

Optijd bezorgt. Lekker eten! Goede hoeveelheid /prijs!

Henk
4 junho 2021

Geweldig om online te kunnen bestellen en op de afgesproken tijd af te kunnen halen. Heerlijk gegeten, alles lekker vers !!!